host host snörvel snörvel...

Igår uppfann jag ett nytt sätt att svara i telefonen på jobbet. Ist för "hej och välkommen till blabla bla" Så lyfte jag på luren och hostade en kvart i örat på den som ringde (kändes som så länge iaf) så att tårarna sprutade och fick sen inte fram många ord, det lät typ "äääääööaaa" =ja "dröbbrelbrum"=dubbelrum osv. Jag har knappt nån röst och har inte haft någon på tre dagar nu.

Självklart så skulle alla ha ett rum igår, de skulle ha extrasängar hit och dit, fler lakan, veta vart man kunde undvika strålning från internet, vilka rum de använde internet på och gärna titta på 15rum innan de bestämde sig så jag fick springa fram och tillbaka upp och ner hela kvällen. Så de som inte fick ett hostattack i örat fick ett i ansiktet och jag va svettblank allover HELA TIDEN, fick jaga servetter och torka av ansiktet med var tredje sekund. Jag va helt enkelt fräschheten själv!

Inatt vaknade jag flera gånger, så där man vaknar och känner att hjälp vad dåligt jag mår!
Som tur är så blir jag ju bara sämre hela tiden. Så det är ju bra!!!!

Klockan är ett och jag börjar jobba om två timmar. Jag ska få upp mitt ömmande huvud, misshandlade kropp och såriga hals, in i duschen, ut med hundar, äta något (som jag iaf inte kommer känna smak av) och sen klä på mig och iväg och jobba hela kvällen! Härligt! Jag kunde lika gärna haft en lista som sa: spring ett marathon, utför en femkamp och måla om huset, innan tre. 

Nej nu hostade jag upp mina lungor/inälvor/ så om jag ska hinna med att stoppa tillbaka dem med så måste jag upp nu.

bye!


Malins nya jobb, del 2

Andra dagen på min nya karriär som receptionist..
Ana min förvåning när jag idag faktiskt fick stå i receptionen! (?)

Jag hoppade över Alaskabyxorna idag och tog ett par egna, hade fortfarande korvgubbe skjortan och var blanksvettig och med mensvärk hela dagen ..men jag ser ljuset på andra sidan tunneln nu.

Tog emot flera bokningar idag också, hur bra är inte jag då?
Har städat och plockat i receptionen, ställt in starköl och drickor i kylen som jag ska sälja, alternativt dricka vid behov samt renskrivit mina kladdlappar från gårdagen jag helst vill glömma.

Provanställning 6mån fick jag så det är ju bra.
De hade t.om köpt två små fläktar till receptionen som kanske håller bort två-tre svettdroppar iaf.

Nej det blir nog helt okej när allt kommit igång!:) I hope!


to be continued......





Jahapp!

Spännande det ska bli med nytt jobb! Jag ska sitta i receptionen, ta hand om gäster, sälja öl och vin och prata en massa strunt med gästerna nere i lobbyn. Åh vad roligt det ska bli! ..Så här tänkte jag igår..

Idag började jag...det blev inte riktigt så kul som jag hoppats.
Jag hade köpt lite nya kläder som jag skulle ha nere i receptionen, få klä upp mig lite varje dag tänkte jag..
Men chefen hade visst andra planer, -Här får du ett par svarta långbyxor som är avsedda för kall vinter i alaska, en skjorta som kommer att få folk att förväxla dig med en korvgubbe, och nu kan du följa med städerskan och städa i fem timmar, byta lakan i 37rum i 45graders värme.. ja så att du ser hur det ser ut på rummen förstår du, det måste du veta när vi öppnar receptionen,
sen kan du stå i resturangen i 35graders värme och ta beställning på korv med mos så att du förstår hur du använder kassan när folk betalar sina rum.. (?)

Spännande med nytt jobb?! NOT!  

När jag kom hem kastade jag av mig mina svettiga korvgubbekläder, slängde mig under täcket och grät som ett litet barn över min besvikelse, sen gick jag ut till Jonas famn och grät lite till, drack ett stort glas vin, sen ett till, åt några muffins och sen åkte jag och köpte cigg (jag körde inte), fast att jag slutat och det smakar så jädra illa! jag slängde paketet..

Åh vad jag saknade bokhandeln och Anna, med en människa som hon är allting roligt, allt går att skratta åt, det fanns ingen Anna på hotellet, ingen som fick eländet att verka jätteroligt. Det borde finnas en Anna!

Det borde även finnas LUFTKONDITIONERING, men det var väl inte uppfunnet på slutet av 1700talet när resten av inredningen installerades. Bäst att jag lägger mig nu så att jag orkar åka dit imorgon och sopa trottoaren så jag förstår hur parkeringen funkar.....




RSS 2.0