Adventspynt idag!

Åh vad det är mysigt när man kan börja pynta lite i den här mörka årstiden!
Har hängt upp en länga med ljus och "ris" (plast) runt dörren och satt upp lite adventsljustakar.
Jonas tog en lååång suck när jag sa att jag ville börja pynta och att han skulle få hjälpa
mig att rota i vårat kaos som vi kallar förråd:)
 Men när det väl kommit upp lite ljus så sa han att han tyckte det var riktigt mysigt här hemma..
Sen va Jonas så gullig så jag fick åka och köpa hur mycket ljus jag ville så att det blivit riktigt mysigt här. :)
Så nu har jag letat på mina fina lyktor och ljustakar och tänd ljus som fan:)
Sen har vi druckit glögg och haft mysigt blad alla ljus och lampor.

Nu ska vi laga mat..Fiskbullar och potatis Jonas favorit:) haha INTE! men jag älskar det så han äter och ser något så där glad ut iaf... Så himla gott:)

KRAM!



Städdag!

Idag har jag städat och tvättat som fan..så skönt med ett rent hem tycker jag:)..
Jonas lagade god mat idag han..lövbit till mig och schnitzel (vet ej hur det stavas) till honom och Erik.. Jag ville inte ha schnitzel så han fick göra special mat åt prinsessan på ärten:)

Gud vad jag kan vara jobbig ibland..Jonas blev tvingad att plocka undan i köket när jag städat så fint.. sen när han höll på att plocka i och ur diskmaskinen så satt jag i köket och pratade med honom, och guuud vad långsam jag tyckte han va..till slut kunde jag inte hålla mig utan gick och plockade i det sista själv, .. shit jag kan inte hjälpa det! Jag vill ha hjälp men blir tokig när de inte gör som jag vill att det ska göras, vet att jag är dryg men men.. det skiter jag i! :)
..men seriöst ska det ta en kvart att bara plocka i diskmaskinen? :)














Ledsen :(

Jaha då va det klart då! Faaaan!


No More Miss Dirty Girl!

ÄÄÄntligen har de varit här och fixat våran tvättmaskin! Så nu har jag precis lagt in första tvätten! wiihooo!
Vilken lyx med rena kläder! :) Efter ca 4-5 veckor utan tvättmaskin så känns det jävligt skönt! Men vi har ju en HEL DEL tvätt att tvätta nu!





Igår kom Manne hit och hälsade på en sväng, och han tog inte ens med sig Jonathan! Taskigt:)
Jag va skittrött igår så jag somnade klockan sex (!) Hade egentligen viljat gå och lägga mig redan vid femtiden men Jonas sa att man går faktiskt bara inte och lägger sig så tidigt:) Ska han säga han somnar alltid på soffan mitt på dan!
Iaf så låg jag och sov när hundarna började skälla som tokar för att dörrklockan ringde och Manne är ju inte direkt den diskreta typen så han tryckte på ringklockan säker 40ggr! När jag försökte vakna och fatta någonting! Tack ska du ha:)
Det var iaf jättekul att han kom och hälsa på även om han alltid ska stressa iväg på sina skumma affärer ;)
Kanske lillen får följa med nästa gång vi ses!

Gullungen!




 

Skit väder! Skit dag!

Tänk om en dag när man vaknar och slår upp ögonen så får man veta att det har hänt något jättekul! Hur skönt skulle inte det vara?? Istället för att vakna varje dag och veta att ja, det kommer väl något nytt jävla elände att slänga på högen idag med. Nu känns det som att jag bara fått dåliga och jobbiga nyheter på väldigt länge så då måste det väl snart komma ljusare tider??!!

Ja ja kör på det! Imorgon när jag vaknar ska jag åka och köpa mig en lott och vinna 200 miljoner kronor! Sen ska jag se till att få drömhuset byggt! Men ett stort jävla garage som jonas kan gömma sig i. Stora Pooler, Jättestor tomt med egen agilitybana till hundarna och ett eget jävla spa med massörer! Fan vad skönt! Frisörer och stylister skulle jag ha också!
Sen skulle alla mina vänner och våra familjer få de bästa julklapparna någonsin!!

Gud va kul jag ska bli miljonär! Wihooo! Här är mina framtida pengar!


Jimmy Bäckman..Ska de ta och hitta honom snart?

Jag tänkte skriva någon oviktig rad om vad jag gjorde igår, men sen va jag inne och läste tidningen på nätet och insåg att de bara kändes så..ja just oviktigt. Så jag bestämde mig för att skriva något viktigt idag ist!



Usch. Jag tycker det är så jävla obehagligt med den här killen! Varför kan de inte bara hitta honom nu? Så att hans vänner och familj åtminstone får veta vad som hänt? Chansen att han fortfarande lever känns liten, men för hans familjs och näras skull så hoppas jag  att han gör det! Egentligen hoppas jag för alla skull! Ingen vill ju att något sånt här ska hända där man bor. Jag tänker att det kunde lika gärna varit någon jag kände eller någon av mina bröder som försvann. Jag är alltid orolig att de ska hända något när de är ut.

Blir att tänka tillbaka för några år sedan då Malin Eriksson försvann, hon var borta ett år innan de hittade henne och hon va ju inte långt ifrån platsen där de senast såg henne. Menar att det är ett väldigt jobb att söka överallt när man inte ens har någon riktigt säker plats för vart han senast var. De har ju en signal från hans mobil i Landforstrakten men hans mobil kunde ju lika gärna blivit stulen på krogen.

Vad vet jag! Jag tänker inte sitta och spekulera här över vad som hänt. Jag hoppas bara att han snart kommer fram!


Betapet! vilket flyt!

Måste bara berätta att jag hade sånt flyt på beta nyss och gjorde en rullning för 928poäng!! haha
Okej det är nog ingen som bryr sig om det egentligen men ni som spelar beta fattar! Sandra är också en betatorsk så hon fattar! Visst är jag så himla bra då Sandra??:)
(Japp jag är en nörd)


Fy fan för sjukhus!

Usch! imorgon ska jag till falun! Jag hatar sjukhus, läkare och allt som hör till!


Va i helvete!!!!

Vissa människor ska fan ha nackskott! så är det bara!
Förbannade självcentrerade kossa! Det är fan hans familj och barn det handlar om!
Du va hans sambo inte nån jävla diktator över hans liv! Jag säger det av hela mitt hjärta. -You're a BITCH! 


Hello Tuesday!

Jaha nu har vi tagit det sista akvariet på 750liter! De är mycket vatten det! Men nu är alla rena och fina och inga mer fiskar har  dött (hoppas jag). 
Gustav (lillebror) skulle torka golvet när vi va klara och han är inte måttlig handikappat när man ska göra hushållsarbete:)
Han stod i hallen och när han inte såg skurhinken så sa han att det inte fanns någon, sen när jag skickade ner honom i källaren så hittade han den till slut men inget skaft till moppen sen frågade han om man skulle ha mister muscles på sprayflaska och tvätta golven med? Då frågade jag om han var förståndshandikappad!? Då blev han sur och la sig på knä och skurade golvet:) haha Karlar fattar ju ingenting!

De har fortfarande inte kommit och fixat våran tvättmaskin! Jag blir fan galen!. Hantverkare och reparatörer är verkligen skit!

Nu ska jag försöka få tag på Sandra och tjåla lite skit!

Puss och hej!


Ryggskott! Det är kul!

Känner mig som en gruvarbetare från den gamla goda tiden!
Jag har varit så j**** duktig idag! Har städat huset och gjort rent två akvarier, ett på 250liter 0ch ett på 550liter.
Jonas kom som tur hem och hjälpte till med det sista! Nu har vi ont i ryggen och är helt slut båda två! Men fint blev det..
Fast när vi hade i fiskarna i akvariet igen så verkade det som om två dog! oops! Men men de är ju rent och fint iaf:)


In Your Face Neighbours!

Nu har jag byggt upp lite staket där mina jävla grannar har rivit ett garage utan att fråga oss eller ens sagt till! Så nu kan jag och vovvarna vara ute och leka på gården i snön igen! Det är skitfult, lappat, snett och vint! Jag kunde inte vara mer nöjd! Kan ni ha era jävlar! :)

Nu blir det bus i snön i mängder! 


 


Godmorgon Måndag!!

Jaha måndag igen och helgen är redan slut.. Men vilket fint väder vi har fått idag då! Hoppas det kommer massa massa snö! Vore hur bra som helst tycker jag! Det blåser lite mycket bara..tydligen va inte mitt fönster inte ordentligt stängt så jag vaknade av att det blåste upp med en jävla smäll!! Skönt att börja morgonen med en liten hjärtattack! Är skit trött. Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover jag är trött jämt! 
Så nu ska jag försöka skriva något fast att ögonen går i kors. Så ni får ha lite förståelse för hur dåligt det blir, men har ni varit här tidigare så borde ni vara vana nu:}

I fredags var Pilla här och vi hade jättemysigt! Skönt att få lite sällskap när Jonas va ut.
Sen på lördagen va Jonas så dålig så han kom inte upp ur soffan på hela dan, i vanliga fall hade jag nog tyckt att han va  tråkig som förstörde hela Lördagen men som tur var för honom så blev jag sjuk och mådde ännu sämre än honom (om ni frågar mig, frågar ni honom så vore det o möjligt) så jag kunde inte heller ta mig ur soffan. Så förutom den nödvändiga rastningen av hundarna så låg vi där hela dan.

Söndagen blev ungefär densamma så de va ingen som missade något kul.
Jaja..nu ska jag antinegn ta något att äta eller somna om. Skriver senare!

Puss & Hej!


Fredag kväll!

Simonssons systrarna har nyss varit här och hämtat sina Oriflame grejer. De ska åka till Grängesberg idag och låna en tatueringsmaskin så ska Johanna lära sig att tatuera. Gissa vem som ska va förökskanin, jo lillasyster Therese! :) Ojoj hon är allt bra modig hon! Hoppas att det blir bra iaf! Lycka till brudar!

Jag ska få hjälp att skaffa ett nytt fotoredigerings program nu iaf för photoshop är alldeles för komplicerat för min lilla hjärna:)

Ikväll kommer min lilla Pilla hit och ska ha fredagsmys med mig! Det blir kul! Vi ska kika lite i Oriflame katalogen så ska jag tvinga henne att beställa för 100.000kr! moahahha...Nejdå. Pilla ska dricka lite cider och då kan man lura i henne vad som helst. kanske får henne att sjunga lite karoke eller nåt??!!:) Eller kanske springa naken runt kasttjärn..vore lite kul tycker jag:).. Fast det går hon nog inte med på.

Jonas ska iväg på förfest med jobbarkompisarna och kanske vidare till ett julbord! Hoppas det blir lite lugnare än när han kom hem från bastukvällen med dem. Då va han kul:)
Nu är Jonas snart hemma så jag ska passa på att mysa lite med honom innan han åker!



Postpaket idag!

Idag fick jag mina grejer från oriflame:) Så kul känns som julafton.
Jag har fått de nya katalogerna också så nu är det bara att ni handlar på er massor:)
Har suttit och sorterat ut i påsar de som folk har beställt. är faktiskt jättekul hobby tycker jag!

Bla bla bla..tänker ni...så jag slutar väl tjata om det då..

När jag va ute på morgonpromenad med vovvarna idag så vart det världens kalabalik..
Jag brukar ta dem en i taget för de är lite lugnare att gå då.. jaha så börjar vi med Rufus och han va riktigt dryg idag.. så jag va redan irriterad när jag skulle ta ut Buster. Sen gick jag och Buster ut och Rufus fick va kvar.. jaha så har vi gått halvägs runt kasttjärn och vem tror ni inte kommer älgandes fram bakom oss då? Jo Rufus naturligtvis! Skitnöjd va han också! (Det va inte jag!!!!!)
Då har han öppnat ytterdörren själv och sprungit efter oss. Gustav va nere när jag gick så jag låste inte men han hade tydligen gått upp igen..
Som tur va så va jag så irriterad på honom när jag gick så jag slängde in honon med kopplet och halsbandet på.
Så han hade ju det iaf.. Jävla tur att han sprang efter OSS och ingen annan.. hela vägen hem sen så va jag skitnervös att de skulle stå någon här hemma som ett åskmoln för att Rufus orsakat en krock eller nåt!
Usch! Rufus is grounded! :) Så jävla lättat att han inte blev påkörd eller nåt! Dumma lilla nöff nöff!


Här är rymlingen med sin kompis Felix!

Hantverakare är skit!

Jaha Åh vad skönt att få tvättmaskinen fixad idag, tänkte jag! Men nej nej..ingen ide att ropa hej i förtid för idag så ringde de en skitstövel och sa att han hade ju inga reservdelar så de va nog bäst att vänta till nästa vecka med att komma och titta på tvättmaskinen! Ok.. han hade väl inte fikat färdigt så det blev väl för drygt att åka hit!
 
Men som tur är så har jag min lilla Johanna som lovade att vi skulle få tvätta lite kläder hos henne!
Tack så mycket gumman!  Nu slipper vi återanvända våra underkläder!




Det löser sig nog ändå!

Det ser ut som att det nog löser sig med den här julen iaf! Wihoo! Skönt.. Ledsen om någon blir besviken men jag måste nog avboka björnhyttans firandet!

Puss och kram!

Mrs Scrooge!

Jag hatar Julen! Fan ska man köpa julklappar för småmynten längst ner i väskan i år eller???! Kanske folk blir glada av en personlig teckning  kanske!? eller INTE! fy fan! Ge mig ett jobb! Ge mig ett liv! Eller va fan ge mig en vinstlott!
Helvetes Jul! Jag säger som Ronja och Tindra Jävla djävuls jävel!
Tror vi firar jul på björnhyttans soptipp iår, kanske hittar lite julmiddag och en gammal spruta från lasarettet att ge bort! Eller behålla den och hoppas att den är infekterad med något dödligt! Släkt och vänner är naturligtvis välkommna, ska vi säga runt 19.00 på julafton?

Själv så önskar jag mig att bli stenad till döds iår! Så om någon kunde fixa det lovar jag att vara tacksam! 

tack och hej!



Huvudet på Malin snurrar runt runt runt!

What the hell!! Det snurrar i hela huvudet! Hur vet man att man gör rätt val? Och av rätt anledningar? Usch!

Nog med det! Vi ska iaf få tvättmaskinen fixad nu! Yes! På onsdag eller Torsdag skulle de komma och laga den! Skööönt! Kanske man slipper gå naken sen då.. Inte lika spännande kanske, men man håller ju värmen bättre då.:)

Vi har lagat pasta och kycklingsallad med krutonger idag! Mumma! Konstigt att det kan vara så gott att vara nyttig ibland! Måste verkligen skärpa mig med va jag stoppar i mig nu för tiden.
Men jag skyller på årstiden och va gör det när man kan ta på sig en jacka och gömma de nyfunna valkarna:)
Då känner man sig "fin" ändå!

Imorgon ska jag träffa Virre Virrpanna (Veronica) en sväng det ska bli kul! Har varit lite försummande på sistone! Hoppas hon förlåter mig! Men hon är en superbra vän så det gör hon förhoppningsvis!

Jaha that's it!

Take Care! Bye bye then!

Måndag! Ännu en vecka...:)

Idag känner jag för att skriva något positivt!

Nu sitter jag hemma hos min bästa Sandra och mosters gullunge Oscar. Han är helt galen gapar som en tok. har filmat honom lite på mobilen när han pladdrar på men kan inte lägga in den nu, ska sno en bild av sandra på honom ist. Lucas är ute och leker med grannen han var nyss här och visade hur duktig han är på att läsa. Skitduktig! :) Jag försöke lära honom att skriva på mobilen men han tröttnade ganska snabbt, det va ju inget tvspel!:)

Jag är glad att jag ar världens bästa vänner som alltid kan få mig att må bra när jag är nere! Tack för att ni finns!

Oscar och Lucas



Sandra och Lucas


Vad ska man säga?

Vad ska man säga? Fy faaaan är det första jag kommer på. Känner mig så jävla tom just nu! VARFÖR?? Ja.. önskar vi hade haft mer tid med dig. Hoppas du får någon ro där du är nu!
Nej jag kommer inte på något mer att säga som sagt känner mig tom...

Jag vill ha snö!!!! Massa massa snö!

Vilket skitväder! Jag vill ha snö så att vi kan ut och dra lite pulka med hundarna igen! Men vad får man? Jo, snöblandad skit! Mörka trista årstid! Förkyld är man också! Vill bara gå och lägga mig igen!

Men men.. ska försöka vara lite mer positiv! Det är ju mysigt filmväder iaf. Jag och jonas får väl titta på serier hela dagen då! Vi tittar ju på ganska många samtidigt! Synd att hundarna inte kan rasta sig själva så man måste ut i det här iaf:)

Igår va vi på agilitybanan med hundarna och tränade och lekte lite! Dom är så duktiga! Inte direkt redo för någon tävling men vi gör det ju bara för att de är kul iaf :). Buster gör vad som helst för bollar och pinnar och Rufus ska bara ha godis han. Pinnar är bara intressant om man kan jaga storebror när han har dem i munnen.
Rufus är ganska charmig ibland, han böjde sig fram brevid mig och sköt av en rökare mot mitt ansikte nyss! Tack för den fräscho :)

Våran tvättmaskin är kaputt! Fy fan! Vi får väl gå i skitiga kläder och lukta sunk nu då! Någon som kan fixa den kanske!? Johanna du som är så teknisk kanske skulle komma och ta dig en titt??:) hahaha..
Den startar och spolar in tvättmedlet sen händer det inget mer..
Vi hoppas på att svärfar ska komma med ett bra tips vad vi ska göra! Kom igen Boris! Work your magic!
Men det blir väl att ringa någon "handyman" imorgon förstår jag! Dyrt!


Nya Bilder på Hundarna!

Det är rätt jobbigt att våran kamera är trasig!
Så jag fick lov att ta lite nya kort med mobilen och den är rätt värdelös!

Nu ska Jag Jonas och Hundarna snart åka till agilitybanan och leka lite! Hoppas bara att den inte är upptagen med några kurser nu. Bäst att vänta en liten stund till iaf.


Sötisen =)


Undrar hur många kanaler han kan få in med de där parabolerna.?:)


Här har vi då Timon och Pumba :)


Så mycket som jag är inne och skriver de här första dagarna på bloggn kommer jag nog inte att fortsätta göra i framtiden men just nu är det rätt kul att hålla på:)

Photoshop! Sakta men säkert framåt!


Godmorgon Lördag!!

Jaha då var det lördag igen(!) ..Vart tog veckan vägen?! .Jonas är och jobbar som den duktiga arbetaren han är!
Jag har nyss gått upp och nu ska jag leta på någon bra ställe att lägga ut Buster till försäljning! Blocket kanske!?

"Bortskänkes hund som slickar sig på pungen brevid ditt ansikte när du vaknar, skäller som en idiot på hundar som går utanför,  och skiter fullständigt i vad du säger! eventuellt kan hans bror följa med, de hjälps gärna åt med att tvätta varandra både bak och fram, även då alldeles brevid dig som en godmorgon present!" känns det som ett kap så kom och hämta honom/dem! 

Nej då! Skulle ALDRIG göra mig av med mina underbara hundar de har många fina sidor med! ;P Men ibland blir man tokig! Men bara för att jag satt och skrev de här nu så har båda lagt sig vid mina fötter, lugna och snälla, Rufus med huvudet på min fot, så att jag ska få dåligt samvete förstås!





Lite gamla bilder!


Jag och min lilla Burre fnurre..så mysigt det är att åka båt, eller hur snutt?



I'm with stupid:)



Jonas Ponas!


Jonas, Pappa och lillebror Oskar i pappas versin av afterski i Trysil!


Dumhetstestet!

  1. ( Japp)  tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
  2. ( Nope)   tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
  3. ( japp)  du har gått in i en glasdörr
  4. ( japp, när de gått sakta)  du har hoppat ur ett fordon som rör sig
  5. ( haha japp)  du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att  titta konstigt på dig

  6. ( japp)  du har sprungit in i ett träd
  7. ( nej)  det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
  8. ( japp)   du testade precis om du klarade det
  9. ( japp) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
  10. ( japp)   ditt hår är/har varit blont
  11. ( not to my face)  folk har kallat dig långsam
  12. (japp lite servetter och sånt inga hus! )    du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
  13. ( nope men bra nära)  du har nån gång somnat på en lektion
  14.  (japp)   du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
  15. ( nope det hoppas jag inte)  folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
  16. (nope 2+2 kan jag i huvudet ;) )  du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
  17. (Nope..blää )     du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
  18. ( japp..)     du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
  19. ( nope)      du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
  20. (japp telefonen när jag pratade i den )     du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
  21. ( nope)     du råkar göra sönder väldigt många saker
  22. ( nope)     du har trillat av stolen då den stått helt still
  23. ( japp)    du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


Summa:


18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Min summa: haha yes! bara 13!
Jag är nog mer klumpig än dum:)


Photoshop, fattar ingenting!

Jaha ja...
Nu har jag nyss skaffat mig photoshop så att jag skulle försöka göra lite schyssta grejer med mina bilder.
Så när jag sätter mig framför datorn, tar upp programmet ivrig att få börja  så inser jag att jag fattar verkligen INGENTING!
Har klickat på det mesta och till slut så lärde jag mig hur man fick färgbilder till svartvitt! Och lite olika färgskalor!
Well, något datageni har jag då aldrig varit! Det lämnar jag till resten av familjen..förutom pappsen för han är nog kassare än mig ...om möjligt:). 




Världens fräschaste blogg färdig!


Hej hej Fredag!


Jaha då har jag skaffat mig en blogg jag med.. fast att jag tycker att det är ganska löjligt. Men jag insåg att jag är nog ganska löjlig jag med! Och jag har fan INGENTING att göra om dagarna!
Så det här bloggen kommer nog bli ganska värdelös!
Men min Sandra har en blogg och den är rätt kass den med så det gör nog inget att min är det också , eller hur Sandra? ;P
Fast hennes är dock mycket finare än min.

Ja.. idag har jag gjort...INGENTING!.. vaknat varit ut med Burre Och Ruffe, satt mig vid datorn och gjort den här super fräscha bloggen! Imponerad någon?..Nej inte jag heller. Ska försöka bli lite roligare i framtiden.
Blir mitt liv inte nå mer intressant så får jag väl hitta på några rövarhistorier och låtsas att det är de.

Lägger upp lite gamla bilder på vovvarna så de ser lite roligare ut iaf!
Puss och hej!

Rufus som liten:)



Buster som medium:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0